Implanturi Titan

Category: Shopping in MONCLEROUTLET-INC.NET DIRECTORY Implanturi Dentare de la AdmDent.ro

implanturi dentare

Oferim o gama variata de produse speciale pentru implanturi dentare, la cele mai bune preturi.

Introducerea unor implanturi dentare reprezinta o radacina artificiala facuta din titan sau zirconiu care se instaleaza în osul maxilar în locul unui dinte lipsa. Dupa introducerea unor implanturi dentare, osul isi continua procesul de resorbtie acolo unde lipseste radacina si este mentinut in jurul tesutului pentru totdeauna.

Pacientul va avea astfel senzatia unui dinte natural, care îi va oferi un confort total. El va putea avea o masticatie corecta, exact ca in cazul unui dinte real iar estetica fetei va fi refacuta. AdmDent este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa recurgeti la implanturi dentare este acela ca atunci cand lipsesc unul sau mai multi dinti se pot declansa mai multe efecte negative care se produc in lant. Introducerea unor implanturi dentare reprezinta de ani buni cea mai buna solutie pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa.

Majoritatea implanturilor dentare sunt realizate din titan, diferentele dintre acestea fiind date de forma implantului dentar si tipul de tratament aplicat pe suprafata acestuia.